Foccacia on klassikko, jota äiti teki usein. Siitä tulee niin kotoisa tunnelma, kun syöt uunituoretta foccaciaa ❤️
FOCCACIA:
5dl vettä (42°C)
1pss kuivahiivaa
6dl gluteenitonta jauhoseosta
Ripaus suolaa
Loraus vaahterasiirappia
0,5dl oliiviöljyä.
1pss kuivahiivaa
6dl gluteenitonta jauhoseosta
Ripaus suolaa
Loraus vaahterasiirappia
0,5dl oliiviöljyä.
-Lämmitä vesi ja liota joukkoon hiiva.
-Lisää muut aineet ja alusta taikinaksi. Saa olla löysää
-Anna kohota n. 20min.
-Levitä pellille.
-Painele taikinaan kuoppia.
-Laita täytteeksi oliiviöljyä, suolaa, tomaattia, oliivia, sipulia, yrttejä, juustoa tai ihan mitä vain haluat
-Paista 225°C 20-30min, kunnes kypsä.
-Lisää muut aineet ja alusta taikinaksi. Saa olla löysää
-Anna kohota n. 20min.
-Levitä pellille.
-Painele taikinaan kuoppia.
-Laita täytteeksi oliiviöljyä, suolaa, tomaattia, oliivia, sipulia, yrttejä, juustoa tai ihan mitä vain haluat
-Paista 225°C 20-30min, kunnes kypsä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti